נהיגה בזמן פסילה

נהיגה בזמן פסילה היא דבר אסור בתכלית האיסור ועבירה על איסור זה זוכה לתגובה ויחס מחמיר מן הרשות השופטת. פסילת רישיון עשויה להתרחש במידה והנהג נתפס נוהג במהירות הגבוהה מ-30 קמ"ש בשטח עירוני או במהירות הגבוהה ב-40 קמ"ש בשטח בין-עירוני. עבירות נוספות בגינן הרישיון יכול להיפסל הן נהיגה בשכרות או תחת השפעת סמים אחרים, מעורבות בתאונת דרכים ואף ביצוע עקיפה מסוכנת.

קצין המשטרה הנוכח במקום רשאי לפסול את הרישיון לתקופה קצובה הנעה בין 30-90 יום ולעיתים אף יותר, זאת בהתאם לחומרת העבירה. פסילת הרישיון אינה גורפת וניתנת לערעור בפני בית המשפט בעזרת גורם משפטי מוסמך.

נהיגה בזמן פסילה עבירה חמורה

בעוד את הפסילה ניתן לקצר או לבטל, הרי שנהיגה ברכב בזמן פסילה אינה ניתנת לביטול. אנשים רבים מרגישים אבודים בזמן שרישיונם פסול, לא מצליחים להסתדר וחוזרים למוצא היחיד שזמין להם – נהיגה ברכב.

אדם הנתפס נוהג בעת פסילה , בנוסף לפסילת רישיון ארוכת טווח וקנס כספי, צפוי לקבל עונש מאסר בפועל. פרקליטו של הנאשם ינסה להגיע להסדר הכולל מאסר על תנאי, אך במידה ומדובר בעבירה חוזרת לא יהיה מנוס מהטלת מאסר בפועל. הדבר נעשה הן על מנת למצות את הדין עם הנאשם והן על מנת ליצור הרתעה לנהגים האחרים, "למען יראו ויראו".

במידה ונתפסתם נוהגים בזמן פסילה פנו בהקדם לאחד משלושת הסניפים של "משרד עורכי דין שמעון הרשקוביץ" הממוקמים ב:

  • צפון הארץ – חיפה
  • מרכז הארץ – תל אביב
  • דרום הארץ – אילת

אין כל פסול בהגנה הטובה ביותר

לא משנה מהי סוג העברה שבצעתם – סביר להניח שניתן לקבל הקלה בעונש בעזרת עורך הדין המתאים. על מנת לעשות זאת, ובעיקר כאשר מדובר בעבירות חמורות, כדאי לפנות לעורך דין מנוסה ובעל שם בעולם התעבורה. שמעון הרשקוביץ ועורכי הדין במשרדו הצליחו להשיג אינספור הסדרי טיעון קלים בעבירות חמורות, ביטול פסילות מנהליות והמרת מאסר בפועל למאסר בתנאי. אם גם אתם מאמינים שאין כל פסול בקבלת ההגנה המשפטית הטובה ביותר – פנו אלינו כעת באינטרנט או בטלפון.

נהיגה בזמן פסילה

מאמרים נוספים באותו נושא:
השאירו פרטים ונחזור בהקדם:
דילוג לתוכן